Manisa Celal Bayar Üniversitesi "Giden Öğrencisi" olarak farklı Üniversitelere başvurularını yapan ve Farabi Değişim Programı için Kabul alarak değişim hakkı kazanan öğrenciler için 9 Mayıs 2017 Salı günü saat 10.30'da Rektörlük Seminer Salonunda oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Eğitim Fakültesinden başvurularını yapan ve Farabi giden öğrencisi olmak için "KABUL" alan öğrenciler için oryantasyon toplantısı Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir. Oryantasyon tarihi 10 Mayıs 2017 saat 13.00 olup, toplantı yeri ile ilgili duyuru Fakültede ilan edilecektir. Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Farabi giden öğrencisi olarak KABUL alan fakat hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin feragat dilekçelerini en geç 12 Mayıs 2017 Cuma gününe kadar Farabi Kurum  Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir.

Sonuç Listesine ulaşmak için tıklayınız.

• Erasmus +
  • Farabi